OVER MIJ

Hallo!

Wie noemt een rijschool de Poolster! Het woord Poolster bestaat uit twee onderdelen: Pool- (Pool) en Roer (Ster). Met andere woorden, het gaat over mij: ik ben een ster uit Polen! :- )
Ik ben, net als elke ster (ieder van ons) uniek en straal energie uit! Hoe vertaalt dit zich naar mijn rijschool?
Bij mij zijn de dingen duidelijk. Met mij wordt de reis naar je huidige bestemming een gemakkelijke, zorgeloze reis, want ik begeleid je door het hele traject; van het allereerste begin tot het allereerste eind! Ik zal de administratie, bemiddeling met het CBR en al de rest op me nemen, inclusief de theoretische cursus in mijn moedertaal (of leerboeken in het Pools).
Als je de ster niet kunt zien, kun je er nog steeds zeker van zijn dat hij 'er' is. Ik, als Poolster, treed op de achtergrond voor je op.
Zelfs als je een beëdigde tolk voor je theorie-examen wenst, vervult deze ster je wens!

RIJSCHOOL

...is mijn voornaamste bezigheid. Ondertussen geef ik regelmatig groepscursussen voor landgenoten (Amsterdam, Waddinxveen en Den Bosch) over heftrucks (heftruck) en zijladers (reachtruck), kranen (magazijnkranen) en VCA.
Ik heb ervaring met privéles Nederlands aan huis, maar ook als gastdocent op Nederlandse scholen.
Ik heb vele jaren door heel Nederland gereisd toen ik voor een grote mobiele netwerkserviceprovider werkte. Ik kan zeggen dat ik veel ervaring heb op de wegen hier.
Ik combineerde dit met mijn eerste passie, het overbrengen van kennis, waar je al eerder over hebt gelezen, en zo werd het Poolster-concept geboren uit deze twee componenten!