Over mij

Welkom!

Wie noemt nou een autorijschool “Poolster”?! Het woord Poolster bestaat uit twee delen: “Pool” en “ster”. Met andere woorden, het gaat over mij: ik ben een ster uit Polen! : -)))
Zoals elke ster (ieder van ons) ben ik uniek en straal energie uit! Hoe vertaalt dit zich naar mijn rijschool?
Dingen zijn duidelijk bij mij. Bij Poolster zal de reis naar je huidige bestemming eenvoudig zijn, zonder zorgen, omdat ik je door het gehele traject zal leiden; van het begin tot het einde! Ik neem de administratie uit je handen! Ook de bemiddeling bij het CBR en al het andere; inclusief een theoretische cursus in je moedertaal. (*)
Als je een ster niet kunt zien, kun je er nog steeds zeker van zijn dat ze “daar” wel is. Ik, Poolster, opereer op de achtergrond voor jou.
Deze Ster zal uw opleidingwensen optimaal proberen te vervullen!

Rijschool

…is mijn hoofdberoep. Ondertussen geef ik regelmatig groepscursussen (Amsterdam, Waddinxveen en Den Bosch) voor heftrucks en reachtrucks, bovenloopkranen en VCA.
Ik heb ervaring in het onderwijzen van Nederlands als gastdocent in taalscholen.
Vele jaren, toen ik werkte voor een van de belangrijkste onderhouds bedrijven van mobiele netwerken, ging ik met de auto door heel Nederland. Ik kan zeggen dat ik hierin veel ervaring heb op de wegen.
Ik combineerde het met mijn eerste passie: om kennis over te dragen, waarover je hierboven hebt kunnen lezen, en uit deze twee componenten is het concept “Poolster” ontstaan!

*Mits voldoende animo.