Cursussen en trainingen

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."
Cursussen en trainingen

Snel en goedkoop

Be at miss or each good play home they. Het laat de smaak mr in het fancy.

Hoog slagingspercentage

Hoewel bovendien verkeerde vriendelijkheid me gevoelens wel marianne.

Weekendgebruik mogelijk

Onder going manor die dat deden. Do ye wordt gevierd het sympathiseren.

VCA cursussen en trainingen

VCA – (Veiligheid Gezondheid Milieu Checklijst Aannemers)
is het managementsysteem voor arbeidsveiligheid dat van kracht is in Nederland en België, maar ook in landen als Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Scandinavië. Geldig voor bedrijven die risicovol werk uitvoeren in de petrochemische industrie, bouw, zware industrie, enz.  Naast arbeidsveiligheid helpt het systeem bedrijven om gezondheids- en milieumaatregelen te implementeren en werknemers om veilig te blijven in hun functie. Bedrijven die ervoor hebben gekozen om een VCA-systeem op hun locatie te implementeren, hebben de veiligheidsnormen verhoogd en het aantal ongevallen op de locatie aanzienlijk verminderd. Het VCA-certificaat wordt afgegeven door een SSVV-geaccrediteerd exameninstituut in de vorm van een digitaal diploma, draagt het VCA-logo en is 10 jaar geldig. Daarnaast wordt er ook een VCA-kaart uitgegeven. Om gecertificeerd te worden, moet je het geselecteerde cursustype voltooien en slagen voor het examen.

VCA BASIC – dla pracowników liniowych (60 minut / 40 pytań) Kandydat zalicza egzamin, gdy osiąga minimum 2580/4000 punktów. Het examen is beschikbaar in meerdere taalversies, waaronder Pools.
VCA VOL – dla menadżerów i kierowników (75 minut / 70 pytań) Kandydat zalicza egzamin, gdy osiąga minimum 4515/7000 punktów. Examen beschikbaar in j. Engels, Nederlands, Frans en Duits.

Wil je een videorecordersysteem introduceren in je bedrijf? Moet je een certificaat halen om aan een nieuwe baan te beginnen? Pomożemy Ci go zdobyć!
Bij Poolster bieden we een eendaagse cursus op VCR BASIC of VCR VOL niveau die eindigt met een examen, dat we afnemen op het trainingspunt of uw bedrijf. Alles wat je nodig hebt om lid te worden is een geldig identiteitsbewijs - een identiteitskaart of paspoort.
Meld je aan!

Vorkheftruckrijbewijs

Heftruck / Reachtruck - dit zijn niets meer dan de namen van de Nederlandse toelatingen voor de twee soorten vorkheftrucks.

• Heftruck – vorkheftruck vooraan
• Reachtruck - laterale vorkheftruck (zogenaamde reachtruck)

Vanwege de grote belangstelling voor heftruckcursussen hebben we een aanbod samengesteld waarmee je snel de kennis, vaardigheden en benodigde kwalificaties kunt behalen. We bieden aan om de cursus voor uw werknemers te geven, hetzij bij u op locatie (met uw eigen apparatuur) of in een gehuurde, aangepaste hal (uitgerust met de benodigde items, waaronder moderne front- en zijheftrucks).

Tijdens de cursus doe je de nodige theoretische kennis en praktische vaardigheden op en leg je een examen af om de nodige kwalificaties voor de baan te behalen. Het behaalde certificaat is 5 jaar geldig. Wil je een opleiding starten of je vorige kwalificaties opfrissen? Alles wat je nodig hebt is een geldig identiteitsbewijs (ID-kaart of paspoort) en de bereidheid om te werken!
Meld je aan!

Rijbewijs pallettruck

Elke orderverzamelaar die bij zijn werk gebruikmaakt van elektrische pallettrucks, zogenaamde 'orderverzamelaars'. Een pallettruck (ook wel bekend als een stapelaar vanwege de manier waarop deze stuurt en meebeweegt met de truck) moet gekwalificeerd zijn om deze te bedienen. Ondanks het veel kleinere formaat dan vorkheftrucks, kan een pallettruck een behoorlijk risico vormen voor bestuurders en het milieu als hij niet goed wordt gebruikt.

Zoek je werk als magazijnmedewerker? Bij Poolster kunnen we je helpen om in korte tijd de kwalificaties te behalen die je nodig hebt om een handmatige en elektrische pallettruck te bedienen. Tijdens de training die we organiseren leer je over de regelgeving, de constructie van de machine en hoe je veilig kunt werken (laden en lossen) in een magazijnomgeving.

We organiseren de training bij jou op het werk of in het magazijn dat we hebben gehuurd. De eendaagse cursus wordt afgesloten met een examen en de ontvangst van een certificaat en kaart, waarmee het gebruik van elektrische en handmatige vorkheftrucks wordt toegestaan.
Meld je aan!
Hofstede 67 , Lelystad, Netherlands
+31 6 43493727
apartmentenvelopelicensecalendar-fullclock
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram